Zoom Rejoin: הוספת משתתף שהוסר

משתתף (Participant) שהוסר (Removed) מחדר ההמתנה (Waiting Room) או מפגישה (Meeting) אינו יכול להצטרף מחדש (על פי הגדרות ברירת המחדל של זום) לאותה הפגישה. על מנת לאפשר למשתמשים שהוסרו להיכנס מחדש לחדר ההמתנה או להצטרף לפגישה ממנה הוסרו בצע את הפעולות הבאות.

  • לחץ על https://zoom.us (ממשק ה- Web של זום).
  • לחץ על Sign In והקלד את הפרטים הנדרשים.
  • לחץ על Settings ואח”כ על (In-Meeting (Basic
  • גלול מטה ואתר את המאפיין הנקרא:  Allow removed participants to rejoin
  • העבר את הכפתור ל- On/En (כחול)

הערות והרחבות:

  • מאפיין זה זמין רק עבור גרסה 4.3.46185.0120 ומעלה.
  • מאפיין זה נבדק (ע”י Suppware) בגרסת ה- Free ובגרסת ה- Pro
  • מידע נוסף זמין ב: Zoom

הרשם

אנו מזמינים אותך להירשם לערוץ היוטיוב של האתר

התגובות סגורות.